3 DOŽIVETJA

BOGATA TRADICIJA

RAZLIČNE REKE V SLOVENIJI

Fly Fishing Paradise

“Many of us would probably be better fishermen if we did not spend so much time watching and waiting for the world to become perfect” 

 Norman Maclean, ‘A River Runs Through It’

Ali je Slovenija raj za muharjenje? 

Ena najbolj zelenih dežel v osrčju Evrope ponuja vse kar si strasten ribič lahko zaželi. Na relativno majhnem območju Slovenijo krasijo čudovite naravne danosti; čiste reke, neokrnjena narava in bogat ribji svet. Še posebno so slovenske reke privlačne za ribiče-muharje, saj zaradi različnega geografskega območja ponujajo raznovrstna doživetja ob ribolovu z vsemi vrstami ribolovnih tehnik. Muharjenje ima v Sloveniji dolgoletno tradicijo, preko 100 let. V vsem tem času so naše reke postale prepoznavne po vsem svetu. 

Večina najbolj privlačnih ribjih vrst za muharje je v Sloveniji prisotna v številnih rekah. Reka Soča, kot najbolj značilna predstavnica jadranskega porečja, s svojimi pritoki ponosno nosi svetovni sloves po edinstveni soški postrvi (Salmo marmoratus). Med najprivlačnejše avtohtone predstavnike v vodah donavskega porečja (reka Sava s pritoki) pa ribiče navdušujejo potočna postrv (Salmo trutta fario), lipan (Thymalus thymalus) in kralj slovenskih voda, sulec (Hucho Hucho).

Green Adventure ponuja strokovno vodenje muharjenja na številnih slovenskih rekah. V sklopu ponudbe muharjenja nudimo tri lastna doživetja, ki bodo zadovoljila še tako zahtevnega ribiča. Preverite našo ponudbo in se prepričajte.

  • FISH & FLY TRIO
    Ultimate 3 Day Fly Fishing Experience
    Slovenian Unique Experience
  • FISH & FLY –  One Day Trip
  • FLY FISHING – Muharjenje na reki Krki

Seveda pa smo pripravljeni prisluhniti in za vas prilagoditi ribiško izkušnjo. Pišite in nam zaupajte vaše skrite želje. Naši ribiški vodiči bodo za vas izbrali najprivlačnejšo reko glede na letni čas, ribjo vrsto in znanje muharjenja. Poskrbeli bomo, da vam bo doživetje muharjenja  in trofejni ulov v Sloveniji ostal v nepozabnem spominu.

Da, Slovenija je definitivno raj za muharjenje.

Preverite Fly Fishing Paradise ponudbo!

Preverite tudi druga Green Adventure doživetja!