Fish & Fly TRIO in prvi izziv – lipan

Fish & FLy TRIO - Green Adventure

Za nami je prvi delovni dan v sklopu promocijske ture turističnega doživetja Fish & Fly TRIO. Marino in ekipo Fly fishing nation smo popeljali na doslej njim neznano reko – zgornji del Kolpe v okolico Osilnice, in sicer z nalogo ujeti pretkanega in sramežljivega lipana. Dolina reke Kolpe in osupljiva narava jih seveda ni pustila ravnodušne, še posebno ob koncu dneva, ko smo z veseljem ugotovili, da so vsi uspeli premagati prvi izziv.

KAJ JE FISH & FLY TRIO?

Je edinstveno doživetje muharjenja na treh različnih slovenskih rekah, ki vključuje “trojni izziv”; ujeti tri domorodne vrste rib v treh dneh; lipana na reki Kolpi, potočno postrv na reki Krki in soško postrv na reki Soči. V zimskem času bomo gostom ponujali podoben izziv v lovu na sulca – kralja slovenskih voda. Kot že ime pove, bodo naši gostje deležni tudi prvovrstnega doživetja – poleta s helikopterjem ali letalom z ene destinacije na drugo. Seveda pa je celotna avantura začinjena z vrhunsko kulinarično izkušnjo, udobno namestitvijo in vodenjem izkušenih ribiških vodnikov.

Jutri je pred nami nova naloga – v ribolovnem revirju ob izviru reke Krke ujeti potočno postrv. Danes je zmagala Marina, kdo bo jutri?

 

MARINA GIBSON & FFNMARINA GIBSON & FFN MARINA GIBSON & FFN MARINA GIBSON & FFN

KOLPA RIVER

default

Fish & FLy TRIO - Green Adventure Fish & FLy TRIO - Green Adventure Fish & FLy TRIO - Green Adventure