Fish & Fly Trio – izziv št. 3

Fish & FLy TRIO - Green Adventure

Najboljše smo prihranili za konec. Z eno besedo lahko celoten dan označimo kot nepozaben. Čudovito jutro na Dolenjskem, vznemirljiv polet s helikopterjem nad Slovenijo, prekrasni razgledi v sončnem dnevu, pristanek ob reki Idrijci, topla dobrodošlica v Hotelu Zlata ribica in….ponovno uspešen ribolov ter dosežen trojni izziv Fish & Fly trio.

Tudi soška postrv je za kratek čas pristala v rokah Marine, Stephana in Paula, vsaj toliko, da so ponosno opravili fotografiranje, nato pa so jih spustili na prostost.

Prvi Fish & Fly Trio je končan, gostje so bili navdušeni nad tridnevnim doživetjem, gostoljubjem, čistimi rekami in zdravimi ribami. Dokazali smo, da je trojni izziv izvedljiv, vendar sploh ne enostaven.

Gostom Marini Gibson in ekipi Fly Fishing nation smo neskončno hvaležni za čudovito izkušnjo. Prav tako partnerjem v projektu Fish & Fly Trio:

 

Fish & FLy TRIO - Green Adventure Fish & FLy TRIO - Green Adventure Fish & FLy TRIO - Green Adventure Fish & FLy TRIO - Green AdventureFish & FLy TRIO - Green Adventure