Snovalec 2020 – izročitev nagrad najbolj inovativnim turističnim idejam

Snovalec 2020 - Green Adventure

V četrtek, 8.7.2021,  so bile po decembrski razglasitvi na Dnevih slovenskega turizma, plakete prejemnikom naziva Sejalec in Snovalec 2020, tudi osebno izročene. Med ponosnimi prejemniki je tudi Turistična agencija Green Adventure s svojim butičnim produktom Fish & Fly Trio.

Ker je pandemija prekrižala načrte, da bi priznanja tudi osebno podelili že konec leta 2020, je direktorica Slovenske turistične organizacije mag. Maja Pak plakete prejemnikom izročila ta teden in izrazila zadovoljstvo ob dejstvu, da v slovenskem turizmu nastaja veliko inovativnih in kreativnih projektov.  V letu 2020 se jih je namreč za naziv SNOVALEC in SEJALEC potegovalo kar 60, strokovna komisija je med njimi izbrala SEJALCA 2020 in dva finalista SEJALCA ter tri prejemnike naziva SNOVALEC 2020.

Snovalci, inovativne ideje z visokim potencialom uresničitve odsevajo turistične produkte, ki nudijo edinstvena in aktivna doživetja v neokrnjeni naravi, ki jih je možno doživeti na edinstven in trajnostni način, v teh dneh še posebej vabijo k obisku. S svojo inovativno idejo so strokovno komisijo med 44-imi kandidati prepričali, da je prav njihova invencija tista, ki si zasluži naziv Snovalec. Prejemniki nazivov so bili razglašeni na Dnevih slovenskega turizma, 8. decembra 2020.

Besedilo in foto: Slovenska turistična organizacija

Preberite več

 

 

Snovalec 2020

 

Snovalec 2020