Green Adventure predstavlja trajnostni turizem na mednarodnih turističnih dogodkih

Aprila in maja je Green Adventure sodeloval na dveh pomembnih turističnih B2B dogodkih: New Deal Europe v Londonu, Združeno kraljestvo, in Slovenia Incoming Workshop v Bledu, Slovenija.

Na obeh dogodkih smo imeli številne priložnosti, da predstavimo svoje delo in ponudbe udeležencem z vsega sveta. Ponosno smo predstavili naravne lepote Dolenjske in Slovenije, pa tudi naše partnerje in naše načela trajnostnega delovanja v turizmu.

Dogodek New Deal Europe v Londonu je bil odlična priložnost, da se povežemo z vodilnimi v industriji in potencialnimi partnerji, ki jih zanima jugovzhodno evropski trg. Bila je neprecenljiva priložnost za razpravo o trendih, izmenjavo vpogledov in raziskovanje sodelovanj, ki so v skladu z našimi cilji trajnostnega turizma.

Tudi dogodek SIW 2024 naBledu je bil zelo uspešen, saj smo se lahko povezali s široko paleto turističnih strokovnjakov in navdušencev. Dogodek je poudaril zavezanost Slovenije k spodbujanju trajnostnega in odgovornega turizma, in bili smo počaščeni, da smo lahko prispevali k tej misiji s predstavitvijo edinstvenih znamenitosti in okolju prijaznih pobud Dolenjske.

Zahvaljujemo se organizatorjem za priložnost in izkušnjo. Sodelovanje na teh dogodkih nam je ne le razširilo mrežo, ampak tudi utrdilo našo predanost spodbujanju trajnostnih turističnih praks. Veselimo se prihodnjih sodelovanj in nadaljevanja promocije naravne in kulturne dediščine Slovenije na svetovnem prizorišču.