Green Adventure pridobil znak Slovenia Green

S pristopom k Zeleni shemi slovenskega turizma in pridobitvijo znaka Slovenia Green, se novomeška agencija Green Adventure pridružuje samemu vrhu slovenskih turističnih agencij, ki si prizadevajo za zelene ukrepe in razvoj na področju turizma.  V agenciji Green Adventure se bomo s svojo ponudbo aktivnih zelenih doživetij še naprej zavzemali za razvoj trajnostnega turizma ter s tem skupaj s svojimi vodniki, poslovnimi partnerji in gosti pozitivno vplivali na naravno okolje, lokalno skupnost in gospodarstvo.

Zelena shema slovenskega turizma

V Green Adventure vse od ustanovitve oblikujemo in tržimo lastna visoko kakovostna aktivna vodena doživetja v povezavi z naravnimi lepotami, lokalnim okoljem, kulinariko in gostoljubjem. Doživetja, ki jih ponujamo –  Green River Kayaking, Fly-fishing Paradise, Vineyard eBiking idr. –  so namenjena vsem ljubiteljem narave, pri čemer gostje ne potrebujejo predznanja ali opreme, saj za oboje poskrbijo izkušeni vodniki. Aktivnosti izvajamo v manjših skupinah ter tako ponujamo butični turizem z visoko mero osebnega pristopa do vsakega gosta.

Zelena shema slovenskega turizma

Spoznajte Zeleno shemo slovenskega turizma?

Zelena shema slovenskega turizma (ZSST) je nacionalni program in certifikacijska shema, ki pod krovno znamko SLOVENIA GREEN:

  • združuje vsa prizadevanja za trajnostni razvoj turizma v Sloveniji,
  • destinacijam in ponudnikom ponuja konkretna orodja za oceno in izboljšanje trajnostnega delovanja,
  • skozi znamko Slovenia Green to zeleno delovanje tudi promovira.

Agencija Green Adventure je dobitnica številnih nagrad – nagrade Snovalec 2020 (za najboljšo turistično idejo), Sejalec 2021 (za najboljši turistični produkt), kot tudi mednarodnih nagrad Big See Tourism Design Award Winnner 2022 ter Travelife Partner  (za pridobitev katere je obvezna zadostitev več kot 100 trajnostnim kriterijem). Naš večkrat nagrajeni produkt Fish & Fly Trio je uvrščen v prestižno zbirko kakovosti pod blagovno znamko Slovenia Unique Experiences. Vsem prejetim nazivom agencija Green Adventure tako dodaja še znak Slovenia Green, ki predstavlja vrhunec naših prizadevanj za odgovorno ravnanje in razvoj trajnostnega turizma.